Kaarsen zijn echte sfeermakers in huis. Perfect voor het maken van een romantische sfeer met je geliefde, of geven ze een warme sfeer tijdens een gezellige borrelavond met vrienden. 

Sfeerkaarsen maken het helemaal compleet. Maar ook als je thuis komt na een drukke dag en je even heerlijk tot rust wilt komen, geven kaarsen een extra ontspannen gevoel. 

 

Er zijn steeds meer kaarsen waar een fijne geur aan toegevoegd is. Nee, niet de sterke synthetische geuren, maar de zachtere puur natuur etherische geuren. Soms zelf uit te kiezen, net wat bij je past, of voor welke stemming. Wil je wat meer opwekkend en verfrissend, of juist meer ontspannend. 

Had je al eens gehoord van unieke theekaarsjes? 

Ze worden handgemaakt in oude theekopjes. Helemaal kringloop dus. Deze worden gevuld met 100% natuurlijk sojawas, die ook nog eens helemaal vegan is. Dit is beter voor mens en milieu dan de paraffine kaarsen die je vaak voor een prikkie in de winkels koopt. Sojawas wordt namelijk verkregen uit een hernieuwbare bron en stoot minder roet uit. 

Paraffine is vooral populair geworden doordat het goedkoop is, het wordt gewonnen uit petroleum, yuck! Hoewel elke kaars roet, zal een kaars die bestaat uit sojawas veel minder roet uitstoten. Bovendien branden soja was kaarsen 30 – 50% langzamer, dit is duurzamer, maar natuurlijk kan je daardoor ook langer van je kaars genieten.

Helemaal uniek

De theekaarsjes worden stuk voor stuk met de hand gemaakt, ze zijn dus echt uniek. De lekkerste geurtjes mengen met de was, het inlijmen van de lonten, gieten in de potjes. Allemaal handwerk en maatwerk. Want je kunt zelf kiezen welke etherische olie je toegevoegd wilt hebben. 

Nee wij zijn geen verkopers van unieke theekaarsjes, maar wel heel enthousiast over deze natuurlijke en duurzame sfeermakers. Dat is gewoon genieten van bewuster en lichter leven! Superleuk toch?

 

Meer informatie kun je vinden op: www.theekaarsje.nl

 

 

Deel en inspireer anderen