Je verbinden

Ben je blogger, vlogger, schrijver, heb je een praktijk of zorgondernemer en schrijf je graag? Past jouw visie bij de Lichtwerkplaats? Welkom!

 

We nodigen je dan van harte uit om je te verbinden aan de Lichtwerkplaats met ons gezamenlijke doel: lichter leven en werken.

Doe je mee?

Er zijn verschillende mogelijkheden: van gratis tot betaald voor jouw profilering. We zijn non-profit, vragen geen hoofdprijzen maar een eerlijke uitwisseling om met elkaar iets moois neer te zetten. Jou helpen meer zichtbaar te zijn met wat je doet, gaat ons aan het hart.

Je kunt bijvoorbeeld bloggen, vloggen, adverteren, een profielpagina als auteur krijgen of je boek op onze boekentips pagina plaatsen.

Al vanaf € 25,00 kun je meedoen met wat jij wilt delen op Lichtwerkplaats

Non-profit | Wij kiezen bewust voor non-profit tarieven, de Lichtwerkplaats is onderdeel van stichting 360graden Mens. Met jouw bijdrage, steun je meteen dit sociaal maatschappelijke project. We bieden mensen die om wat voor reden dan ook uit de running zijn geraakt een veilige haven om zichzelf te herontdekken en verder te ontwikkelen. 

 

Heb je een vraag, ben je benieuwd en wil je meer weten?

Mail ons en we nemen contact met je op.