Je verbinden | een gezamenlijke doel: lichter leven en werken.

Heb je een vraag, ben je benieuwd en wil je meer weten?

Mail ons en we nemen contact met je op.

Waarom meedoen op Lichtwerkplaats?

Er zijn veel mensen op zoek naar balans, naar inspiratie en bewuster keuzes maken. Om beter in hun vel te zitten, om te groeien, ontwikkelen, een duurzamere manier van leven. Biedt jij op dit gebied iets aan? De Lichtwerkplaats geeft je de ruimte om je kennis en inspiratie te delen zodat deze zichtbaarder en vindbaarder is voor de mensen die jij graag wilt raken. 

Wat meedoen op de Lichtwerkplaats je brengt

 • Gratis aanmelden met een eigen profiel, foto’s, links naar je website en sociale media
 • Deel je blogs, vlogs of je eigen e-book of boek
 • Wordt zichtbaarder voor een groep mensen die bewust op zoek zijn naar inspiratie en informatie voor leven en werken vanuit balans
 • Versterk je vindbaarheid door linkvermelding
 • Bereik meer mensen door de sociale media waarin we jouw berichten plaatsen en doorplaatsen
 • Geïnteresseerden kunnen meteen doorklikken naar jouw website
 • Maak gebruik van extra mogelijkheden om je zichtbaarheid te vergroten 
 • Geen kosten per plaatsing van jouw informatie, maar een vaste lage vergoeding per kwartaal
 • Je draagt last but not least bij aan social return via ons project

Je kunt meedoen op de Lichtwerkplaats wanneer je actief bent op het gebied van bewuster leven en werken waarbij duurzaamheid ook een belangrijk element is. Biologisch is voor jou logisch. Oftewel je kunt je helemaal vinden in een holistische visie. 

Vergroot je zichtbaarheid en raak meer mensen

We vinden het belangrijk mensen te inspireren tot groei, ontwikkeling, bewuster leven en werken, duurzamere keuzes maken. Kortom: lichter leven en werken! Daarom investeren we in onze zichtbaarheid en plaatsen we dagelijks blogs op onze website en in onze sociale media. 

Meedoen? Ben je blogger, vlogger, auteur, heb je een praktijk of zorgondernemer en schrijf je graag? Past jouw visie bij de Lichtwerkplaats?

Dan we nodigen je  van harte uit om je te verbinden aan de Lichtwerkplaats met ons gezamenlijke doel: lichter leven en werken.

Meld je aan en maak gebruik van een half jaar gratis deelname

Wanneer je je aanmeldt is het eerste half jaar gratis. Zo kun je eerst ervaren en beleven hoe je het vindt. Na dit half jaar is de bijdrage € 39,00 ex btw per kwartaal. Natuurlijk ontvang je een factuur als je wilt. Wil je na dit half jaar niet verder? Dan zit je nergens aan vast. 

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden

Hierna ontvang je van ons een mail met verdere informatie zodat we jouw gegevens op de website kunnen verwerken. 

Vul hier je gegevens in:

9 + 6 =

Wat we aan extra mogelijkheden voor je hebben

Hieronder lees je over de diverse extra opties waar je gebruik van kunt maken. Alle tarieven zijn exclusief btw en per maand, met uitzondering van het basis kwartaal abonnement. Natuurlijk ontvang je naar wens een factuur.

Meteen op de Homepage een banner met jouw dienst, workshop, retraite, training, boek, e-book, consulten, etc…

Je levert zelf de vormgeving aan en bepaalt dus zelf hoe jouw banner eruit komt te zien. Jij geeft aan waar je de banner naar toe wilt linken.

Plaatsing banner:

 • Home page € 50,00
 • Onderaan blogs € 25,00
 • In de zijbalk bij blogs € 25,00

Onderaan blogs plaats je een uitnodigende tekst naar jouw aanbod, je praktijk of zaak

Afbeelding (±4 x 4 cm) met maximaal 250 tekens tekst inclusief link naar je website / aanbod. Je levert zelf de tekst aan en bepaalt dus zelf de inhoud van je tekst. 

Plaatsing:

 • Onderaan blogs
 • Tarief € 25,00

Je kennis delen en mensen echt wat meegeven? Een e-book is een heel mooie manier om dat te doen. En mensen leren je meteen beter kennen.  

De cover van je e-book plaatsen we op de website met een link naar je website. 

E-book verkopen? Ook met een betaallink via bijvoorbeeld Mollie kun je jouw e-book direct verkopen. 

Plaatsing:

 • Home page € 50,00
 • Boekentips pagina € 50,00
 • Onderaan blogs € 25,00
 • In de zijbalk bij blogs € 25,00

Heb je specifieke wensen?

Maatwerk vinden we belangrijk, dus mail ons om vrijblijvend je wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

Mailen kan naar; tiara@360gradenmens.nl.

Even een paar kleine lettertjes in het algemeen om de boel gestroomlijnd te houden:

 1. Al het materiaal dat je aanlevert in tekst, afbeelding of video dient rechtenvrij te zijn of toestemming te hebben om te gebruiken. Je zorgt daar natuurlijk zelf voor. 
 2. Je gebruikt de praktische specificaties die we voor je hebben samengevat, zodat jouw informatie optimaal op de website terecht komt. Lekker makkelijk!
 3. We willen vooral een inspirerende website zijn en geen commerciële advertentie website worden, dat zouden we zelf ook niet leuk vinden toch? Daarom kiezen we vooral voor de nadruk op het delen van waardevolle inhoudelijke informatie. Met een link naar jou en je aanbod. Samen maken we er wat moois van!

Non-profit

Wij kiezen bewust voor non-profit tarieven, de Lichtwerkplaats is onderdeel van Stichting 360graden Mens. Met jouw bijdrage, steun je meteen dit sociaal maatschappelijke project. We bieden mensen die om wat voor reden dan ook uit de running zijn geraakt een veilige haven om zichzelf te herontdekken en verder te ontwikkelen.

Jouw zichtbaarheid vergroten. Samen lichter leven en werken mogelijk maken. Doe je mee?

Je hebt iets moois dat je wilt delen want je gunt meer mensen geluk en welzijn. De Lichtwerkplaats biedt je daarvoor graag de ruimte. Bundelen, elkaar versterken, supporten. Zo voegen we samen het woord bij de daad. Want samen maken we de wereld mooier, gezonder en leuker! 

Meedoen op de Lichtwerkplaats betekent automatisch MVO bezig zijn en een bijdrage geven aan social return. We zijn een non-profit project van stichting 360graden Mens die een veilige haven biedt aan mensen die zichzelf opnieuw ontdekken, leren en stappen richting werk zetten. 

Lichtwerkplaats heeft rond de 50.000 unieke bezoekers per jaar. Op de sociale media zijn we uiteraard ook actief, daar wordt ook jouw boodschap in meegenomen. 

Al vanaf € 39,00 per kwartaal kun je meedoen op de website van de Lichtwerkplaats. Zo is er voor iedereen een mogelijkheid: van starter tot ervaren ondernemer. 

Meer over ons lezen? Kijk dan even hier: over ons