Je verbinden | een gezamenlijke doel: lichter leven en werken.

Heb je een vraag, ben je benieuwd en wil je meer weten?

Mail ons en we nemen contact met je op.

Ben je blogger, vlogger, schrijver, heb je een praktijk of zorgondernemer en schrijf je graag? Past jouw visie bij de Lichtwerkplaats? Wees welkom!

We nodigen je dan van harte uit om je te verbinden aan de Lichtwerkplaats met ons gezamenlijke doel: lichter leven en werken.

Doe je mee?

We zijn non-profit, vragen geen hoofdprijzen maar een eerlijke uitwisseling om met elkaar iets moois neer te zetten. Jou helpen meer zichtbaar te zijn met wat je doet, gaat ons aan het hart.

Je kunt bijvoorbeeld bloggen, vloggen, adverteren, een profielpagina als auteur krijgen of je boek op onze boekentips pagina plaatsen.

Al vanaf € 25,00 kun je meedoen op de Lichtwerkplaats

Non-profit | Wij kiezen bewust voor non-profit tarieven, de Lichtwerkplaats is onderdeel van stichting 360graden Mens. Met jouw bijdrage, steun je meteen dit sociaal maatschappelijke project. We bieden mensen die om wat voor reden dan ook uit de running zijn geraakt een veilige haven om zichzelf te herontdekken en verder te ontwikkelen.

Wat we aan mogelijkheden voor je hebben

 

Hieronder lees je over de diverse opties waar je gebruik van kunt maken. Kies je voor eenmalig, helemaal prima. Weet je nu al dat je vaker meedoet? Kijk dan even naar de abonnementen, die geven namelijk fijne gereduceerde tarieven! En je doet meteen mee aan social return en samen de wereld wat mooier maken… Plus, plus, plus toch?

Alle tarieven zijn exclusief btw en per maand, met uitzondering van de abonnementen die per 3, 6 of 12 maanden mogelijk zijn. Natuurlijk ontvang je naar wens een factuur.

Meteen op de Home page een banner met jouw dienst, workshop, retraite, training, boek, e-book, consulten, etc…

Je levert zelf de vormgeving aan en bepaalt dus zelf hoe jouw banner eruit komt te zien. Jij geeft aan waar je de banner naar toe wilt linken.

Plaatsing banner:

 • Home page € 70,00
 • Onderaan blogs € 50,00
 • In de zijbalk bij blogs € 65,00

Meerdere maanden meedoen? Kijk even bij de abonnementen voor een reductie. 

Banner in combinatie met een Advertorial 

Dit is een blog van jouw hand met betrekking tot jouw aanbod. Dit kan een heel waardevolle combinatie zijn omdat je inhoudelijk meer deelt en kunt vertellen. 

Maak je hier 1 maand gebruik van? Dan ontvang je 10% reductie op het Advertorial tarief. 

Onderaan blogs plaats je een uitnodigende tekst naar jouw aanbod, je praktijk of zaak

Maximaal 250 tekens inclusief link naar je website / aanbod. Je levert zelf de tekst aan en bepaalt dus zelf de inhoud van je tekst. 

Plaatsing:

 • Onderaan blogs
 • Tarief € 25,00
 • Tarief met logo (4 x 4 cm) € 35,00

 

Je kennis delen en mensen echt wat meegeven? Een e-book is een heel mooie manier om dat te doen. En mensen leren je meteen beter kennen.  

De cover van je e-book plaatsen we op de website met een link naar je website. 

E-book verkopen? Ook met een betaallink via bijvoorbeeld Mollie kun je jouw e-book direct verkopen. 

Plaatsing:

 • Home page € 90,00
 • Boekentips pagina € 80,00
 • Onderaan blogs € 50,00
 • In de zijbalk bij blogs € 70,00

 

In combinatie met een Advertorial 

Dit is een blog van jouw hand met betrekking tot jouw aanbod. Dit kan een heel waardevolle combinatie zijn omdat je inhoudelijk meer deelt en kunt vertellen. 

Maak je hier gedurende 1 maand gebruik van, dan ontvang je 10% reductie op het Advertorial tarief.

Een advertorial is een inhoudelijke tekst, blog, waar je inhoudelijk waardevolle informatie deelt over je dienst of aanbod. Zoals je consulten, workshop, training, boek, e-book, etc… Volop zichtbaarheid! 

De nadruk ligt erop dat je inhoudelijke waarde (content) deelt. Ook zou je een vlog kunnen plaatsen. 

 • Een uniek blog of vlog, jouw Advertorial
 • Zelf de inhoud bepalen; je levert zelf tekst en beeld (of vlog) aan
 • Link naar jouw aanbod
 • Ruimte voor 1 afbeelding naar jouw keuze 
 • Link naar je website onderaan de advertorial 
 • Vermelding als Auteur: jouw profiel met foto, informatie en jouw logo
 • Tarief € 150,00

Heb je specifieke wensen?

Maatwerk vinden we belangrijk, dus mail ons om vrijblijvend je wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

Mailen kan naar; tiara@360gradenmens.nl.

Even een paar kleine lettertjes in het algemeen om de boel gestroomlijnd te houden:

 1. Al het materiaal dat je aanlevert in tekst, afbeelding of video dient rechtenvrij te zijn of toestemming te hebben om te gebruiken. Je zorgt daar natuurlijk zelf voor. 
 2. Je gebruikt de praktische specificaties die we voor je hebben samengevat, zodat jouw informatie optimaal op de website terecht komt. Lekker makkelijk!
 3. We willen vooral een inspirerende website zijn en geen commerciële advertentie website worden, dat zouden we zelf ook niet leuk vinden toch? Daarom kiezen we vooral voor de nadruk op het delen van waardevolle inhoudelijke informatie. Met een link naar jou en je aanbod. Samen maken we er wat moois van!

Abonnementen

Met een abonnement geniet je van een aantrekkelijke korting op alle bovengenoemde mogelijkheden. Per maand kun je nieuwe materialen plaatsen. Zo kun je inspelen op wensen, acties en actualiteit zodat je meer harten bereikt.

Jouw zichtbaarheid vergroten. Samen lichter leven en werken mogelijk maken. Doe je mee?

Je hebt iets moois dat je wilt delen want je gunt meer mensen geluk en welzijn. De Lichtwerkplaats biedt je daarvoor graag de ruimte. Bundelen, elkaar versterken, supporten. Zo voegen we samen het woord bij de daad. Want samen maken we de wereld mooier, gezonder en leuker! 

Meedoen op de Lichtwerkplaats betekent automatisch MVO bezig zijn en een bijdrage geven aan social return. We zijn een non-profit project van stichting 360graden Mens die een veilige haven biedt aan mensen die zichzelf opnieuw ontdekken, leren en stappen richting werk zetten. 

Lichtwerkplaats heeft ongeveer 10.000 unieke bezoekers per jaar. Op de sociale media zijn we uiteraard ook actief, daar wordt ook jouw boodschap in meegenomen. 

Al vanaf € 25,00 kun je meedoen op de website van de Lichtwerkplaats. Zo is er voor  iedereen een mogelijkheid: van starter tot ervaren ondernemer. Sterker nog, met 1 extra klant per maand, heb je de kosten voor een abonnement van € 70,00 er al uit!