Over ons

De Lichtwerkplaats is een plek voor lichter leven en werken. Waar het gaat om heel de mens: 360graden mens zijn.

 

We zijn een onafhankelijk informatief platform met inspiratie voor lichter leven en werken. De Lichtwerkplaats is niet zomaar een organisatie. Ze is ontstaan uit een ideaal, een droom. Wij dromen van een wereld die weer draait om de kracht van mensen en het bundelen daarvan. Om de manier waarop we met elkaar samenleven, oprechte aandacht kunnen hebben voor elkaar. Een wereld waar de economie ten dienste staat voor mensen en niet andersom. We hebben geen winstoogmerk en zijn een project van Stichting 360graden Mens.

We geloven in een nieuwe manier van samen leven en werken. Met normen en waarden die uitgaan van het belichten van kracht, samenwerken, kwaliteiten delen. Waar klachten omgezet worden naar krachten. Waar de som der delen ruimte krijgt. Duurzaamheid vinden we belangrijk. In de breedste zin van het woord; voor people, planet, profit.

Wanneer je trouw kunt zijn aan jezelf, zorgt dit ervoor dat je duurzaam lekker in je vel zit. Dat je goed functioneert, vitaal bent. Zodat je lichter leeft en werkt.