Over ons

De Lichtwerkplaats is een plek voor lichter leven. Waar het gaat om heel de mens: 360graden mens zijn.

We zijn een onafhankelijk informatief platform met inspiratie voor lichter leven en werken. 

De Lichtwerkplaats is niet zomaar een organisatie. Ze is ontstaan uit een ideaal, een droom. Wij dromen van een wereld die weer draait om de kracht van mensen en het bundelen daarvan. Om de manier waarop we met elkaar samenleven, oprechte aandacht kunnen hebben voor elkaar. Een wereld waar de economie ten dienste staat voor mensen en niet andersom. We hebben geen winstoogmerk en zijn een project van Stichting 360graden Mens.

Waar we in geloven

We geloven in een manier van samen leven en werken met normen en waarden die uitgaan van het belichten van kracht, samenwerken, kwaliteiten delen. Waar klachten omgezet worden naar krachten. Waar de som der delen ruimte krijgt. Duurzaamheid vinden we belangrijk. In de breedste zin van het woord; voor people, planet, profit.
Wanneer je trouw kunt zijn aan jezelf, zorgt dit ervoor dat je duurzaam lekker in je vel zit. Dat je goed functioneert, vitaal bent. Zodat je lichter leeft.

Lichtwerkplaats heeft rond de 50.000 unieke bezoekers per jaar en op de sociale media zijn we uiteraard ook te vinden. 

Ruimte geven: de som is meer dan de delen alleen

Niet alleen willen we een inspirerend en informatief platform voor de bezoeker zijn, de Lichtwerkplaats geeft ook graag de ruimte aan ondernemende mensen die vanuit een gelijkgestemde visie willen werken en delen. 

Als coach, therapeut, ondernemend mens, heb je iets moois dat je wilt delen want je gunt meer mensen geluk en welzijn? Bundelen, versterken, supporten, we heten je van harte welkom om te participeren op ons online platform Lichtwerkplaats.  Zo voegen we samen het woord bij de daad. Want samen maken we de wereld mooier, gezonder en leuker! 

We vinden het belangrijk bij te dragen aan geluk en welzijn met als rode draad duurzaamheid. Meedoen op de Lichtwerkplaats betekent automatisch MVO bezig zijn en een bijdrage geven aan social return. We zijn een non-profit project van stichting 360graden Mens die o.a. een veilige haven biedt aan mensen die zichzelf opnieuw ontdekken, leren en stappen richting werk zetten. 

Wil je meedoen op de Lichtwerkplaats?

Een mooie manier om jouw zichtbaarheid te vergroten. Om samen anderen te inspireren tot lichter leven op een duurzame wijze. We kiezen overigens bewust voor non-profit tarieven. Met jouw bijdrage, inspireer je niet alleen tot lichter leven en werken, maar steun je meteen dit sociaal maatschappelijke project. Meer informatie? Lees dan even verder bij Je verbinden.

 

Samen maken we de wereld mooier, gezonder en leuker!