Lijf en Leden | Lijf en Leden, daar waar een heldere geest goed kan huizen.

Lees meer over Lijf en Leden.

Een detox kuur

Een detoxkuur is een simpele manier om je lichaam te ontgiften. Dat wil zeggen: je ondersteunt je lichaam bij het afbreken van ongewenste stoffen. Een aantal tips. Door je lijf te detoxen ontdoe je het van schadelijke stoffen en verhoog je je gezondheid. Met deze simpele tips kun je je lichaam elke dag schoonhouden.

Lees meer

Raw food

Onder raw food wordt het eten van plantaardige voeding bedoeld die niet boven de 42 graden Celsius verhit is geweest. Lees meer….

Lees meer

Pilates: een toegankelijke trainingsmethode

Pilates kan ook jouw favoriete trainingsmethode worden. Iedereen kan baat hebben bij deze methode! Of je nu jong bent of oud, ziek of gezond. De oefeningen kunnen worden aangepast aan ieders gesteldheid. Lees meer….

Lees meer

De voordelen van vroeg opstaan

De voordelen van vroeg opstaan. Dat je door de weeks vroeg op moet staan om de kinderen naar school te brengen en naar je werk te gaan is voor veel mensen de reden om in het weekend lekker lang te blijven liggen. Maar is dat wel zo gezond? Lees hier verder….

Lees meer

Zo wen je aan de zomertijd

In de nacht van zaterdag op zondag gaat de zomertijd in. We zetten om 02:00 uur de klok een uurtje vooruit en dat betekent een uurtje korter slapen of juist ‘uitslapen’ op zondag. Wat is de beste manier om te wennen aan de zomertijd? Lees het hier…

Lees meer

Ontspannen de wintertijd doorkomen

Ontspannen de wintertijd doorkomen. De winter is een ‘yin’ seizoen; een rustiger, meer reflecterende tijd van het jaar die je aanmoedigt om meer tijd door te brengen in je huis. Nog een paar weken en dan bewegen we al weer naar de lente. Hoe maak je tot die tijd je woonomgeving warmer en lichter. Lees meer…

Lees meer