Vrije Tijd | Alle Vrije Tijd: opladen, ontdekken, op avontuur, rust, verstilling…

Lees meer over Vrije Tijd.

Maak je eigen natuur gratitude journal!

Ken je dat ook? Dat gevoel als je het eerste krokusje van het jaar ziet vanaf je fiets? Of juist wanneer je bepaalde, mooie vogels spot! De natuur is prachtig en je kan er hartstikke vrolijk van worden!

Lees meer

Boekentip: Compactgids Paddenstoelen

Paddenstoelen, ze zijn er in verschillende soorten en maten, en elke paddenstoel heeft zijn eigen kenmerken. Het zou zomaar kunnen dat jij als natuurliefhebber deze mooie “schimmels” tegenkomt tijdens je wandeling door het bos tijdens de mooie herfstdagen.

Lees meer

Boekentip: The Secret van Rhonda Byrne

Heb jij de wet van de aantrekkingskracht al ontdekt? In “The Secret” wordt omschreven hoe deze wet werkt en wat je eraan kunt doen om hem voor je te laten werken in plaats van tegen je. The secret is een film en documentaire van Prime Time Productions en Rhonda Byrne. Het centrale thema is Het Geheim (The Secret) om zelf geluk en succes te realiseren. 

Lees meer

Coachen met paarden

Ben jij deze bijzondere uitdaging met jezelf al weleens aangegaan? De omgang met een paard kan verrassende en verrijkende inzichten geven die je zelf nooit had kunnen ontdekken.

Lees meer

Een dagje Wellness!

De Nederlandse markt voor wellness groeit en steeds meer mensen ontdekken deze luxe vorm van dagrecreatie. Waarom een dagje wellness? Lees verder….

Lees meer