Wat meedoen brengt | samen lichter en bewuster leven

Heb je een vraag, ben je benieuwd en wil je meer weten?

Mail ons en we nemen contact met je op.

Er zijn veel mensen op zoek naar balans, naar inspiratie en bewuster keuzes maken. Om beter in hun vel te zitten, om te groeien, ontwikkelen, een duurzamere manier van leven.

Biedt jij op dit gebied iets aan? De Lichtwerkplaats geeft je de ruimte om je kennis en inspiratie te delen. Zo bereik en raak je nog meer mensen voor wie je van betekenis kunt zijn. 

Hoe mooi ziet de wereld eruit wanneer we allemaal vanuit lichtheid en liefde voor onszelf leven? Bewust ons dagelijkse leven vorm geven vanuit onze verlangens, wensen, eigen waarde en kwaliteiten delen met de mensen om ons heen. Wanneer we in balans en respect omgaan met onze eigen natuur en de natuur waar we deel vanuit maken.

Wat meedoen op de Lichtwerkplaats je brengt

  • Deel je blogs, vlogs of je eigen e-book of boek. Onderaan de pagina is ruimte voor een foto, profiel en link. 
  • Bereik en raak meer mensen die bewust op zoek zijn naar inspiratie en informatie om het leven nog fijner te maken: lichter en bewuster. 
  • Ook Google vind het leggen van verbindingen waardevol. Vindbaarheid vergroot door wederzijdse linkvermeldingen. Geïnteresseerden kunnen meteen doorklikken naar jouw website
  • Bereik meer mensen door de sociale media waarin we ook jouw berichten plaatsen
  • Maak gebruik van extra mogelijkheden om je zichtbaarheid te vergroten; specials zoals een interview, mini-cursus, e-book. Met het maken ervan helpen we je graag.  
  • Je draagt last but not least bij aan social return. Ons project Lichtwerkplaats is een 100% sociaal maatschappelijk project. 

Je kunt meedoen op de Lichtwerkplaats wanneer je actief bent op het gebied van bewuster leven en werken waarbij duurzaamheid ook een belangrijk element is. Biologisch is voor jou logisch. Oftewel je kunt je helemaal vinden in een holistische visie! 

Vergroot je zichtbaarheid: bereik en raak meer mensen

We vinden het belangrijk mensen te inspireren tot groei, ontwikkeling, bewuster leven en werken, duurzamere keuzes maken. Kortom: lichter leven en werken! Daarom investeren we in onze zichtbaarheid en plaatsen we dagelijks blogs op onze website en in onze sociale media. 

Ben je blogger, vlogger, auteur, heb je een praktijk of zorgondernemer en schrijf je graag? Past jouw visie bij de Lichtwerkplaats?

Dan we nodigen je  van harte uit om je te verbinden aan de Lichtwerkplaats met ons gezamenlijke doel: lichter en bewuster leven.

Meld je hieronder even aan

Hierna ontvang je van ons een mail met verdere informatie zodat we jouw gegevens op de website kunnen verwerken. 

Jouw gegevens

7 + 13 =

Heb je een vraag, ben je benieuwd en wil je meer weten?

Mail ons en we nemen contact met je op.