Bewuster | Leef lichter, Leef rijker. Leef Bewuster.

Lees meer over bewuster leven.

De Human Library

Mensen lezen in plaats van boeken? In de Human Library ga je een open gesprek aan met bijvoorbeeld een vluchteling, een hooligan, een ex-crimineel, een transgender, een dakloze of een tienermoeder. Mensen die je eigenlijk normaal gesproken niet snel spreekt. Allemaal zitten ze voor je klaar om hun verhaal te doen, klopt het beeld dat jij hebt van deze mensen met de werkelijkheid?

Lees meer

De aardegroet

De aardegroet is een serie bewegingen uit de Dru Yoga. De bewegingen brengen gronding en een beter contact met de aarde. De flow in de bewegingen brengen kalmte en stilte en helpen je om in verbinding met jezelf te blijven. Je emoties ontspannen en komen tot rust. Deze reeks is heerlijk om buiten in de natuur te doen.

Lees meer

Coachen met paarden

Ben jij deze bijzondere uitdaging met jezelf al weleens aangegaan? De omgang met een paard kan verrassende en verrijkende inzichten geven die je zelf nooit had kunnen ontdekken.

Lees meer

Triggerhappy

Triggers hebben een slechte naam. Ze raken je aan op de grenzen van je comfortzone, exact daar waar je onbewust en onbekwaam reageert en precies dat doet wat voor jou en ‘de ander’ niet werkt.

Lees meer