Alle blogs | Raak geïnspireerd, krijg nieuwe ideeën.

Yogareizen

Hou jij van yoga? Ken je de voordelen van yoga en de stilte die het in je oproept? Misschien het overwegen waard om er een vakantie van te maken!

Lees meer

Raw food

Onder raw food wordt het eten van plantaardige voeding bedoeld die niet boven de 42 graden Celsius verhit is geweest.

Lees meer

DIY: maak zelf reinigingstabletten voor het toilet

Met deze zelfgemaakte ‘bruistabletten’ maak je op een milieuvriendelijke manier je toilet schoon. Gooi één tablet per keer in de wc en laat een tijdje bruisen. Maak de pot van het toilet vervolgens schoon met de wc-borstel. Het resultaat: een schoon en fris ruikend toilet zonder allerlei chemische schoonmaakmiddelen!

Lees meer

Recept: Abrikozen MonChou-Kwark taart

Deze taart tover je in een handomdraai in elkaar. Je hebt er geen oven voor nodig en je hoeft geen keukenprinses of prins te zijn. Lekker fris, perfect voor een mooie zomerse dag. Maar eerlijk gezegd, deze taart is elke dag lekker!

Lees meer

Familiedag

Een familiedag, een verjaardag, een bruiloft, een feestdag. Dagen waarop je er niet onderuit kunt met je familie samen te zijn. Stressvol zo’n familiedag? Jazeker! Kun je er wat aan doen? Dat ook!

Lees meer

Het gelukskatje Maneki Neko

Het gelukskatje is een van de meest voorkomende talismannen in Japan. De oorspronkelijke Japanse naam luidt Maneki Neko, wat letterlijk “wenkende kat” betekent.

Lees meer