Natuurwezens, kristalwezens, had je er al eens van gehoord? Of voel je ze zelf misschien wel?

Er ligt een wereld vol magie in het domein van de kristallen en natuurwezens. Zoals de kristalwezens. Ze nemen je mee op een reis in jezelf, naar nog meer leven vanuit wat je hart je ingeeft.

 

Carina is kristalcoach. Naast een hele bult praktijk ervaring is ze ook nog eens opgeleid tot coach, mindfulness based cognitieve therapeut, oplossingsgericht therapeut en systeem coach. Lekker down-to-earth is ze en deelt haar kennis of kristallen heel graag met jou.

Ze laat je kennismaken met Kristalwezens. Tijdens deze Experience leer je meer over kristalwezens, hoe ze werken en hoe jij met de kristalwezens jouw verlangens in de dagelijks leven waar maakt. Het is tijd. Tijd voor jouw prachtige, pure licht!

Is dit voor jou? Lees dan verder want Carina Lucassen vertelt je er heel graag meer over!

Wat de Kristalwezens voor jou kunnen betekenen

De kristalwezens weten dat jij een verlangen in je draagt. Dit verlangen wordt steeds sterker, maar je weet niet HOE je het vorm moet geven. Kennis heb je inmiddels al, maar wat en hoe kan je verlangen vertalen naar iets tastbaars? Sommigen onder jullie weten al wat het verlangen is, maar lukt het maar niet om een onzichtbare rem weg te halen en werkelijk door te pakken.

Maar het is tijd, zeggen de kristalwezens! Net als dat je het zelf al voelt… Je wil wel maar het lukt niet, soms weet je het niet hoe of wat. Deze mooie wezens kennen je frustratie dat het niet lukt om kennis praktisch toe te passen op je eigen situatie. Het lukt je niet alleen.

Dit is de reden dat zij zich momenteel laten zien. De kracht van stenen is sterk, maar de kracht van de Kristalwezens is nog veel sterker. De kristalwezens weten dat jij een verlangen in je draagt. Dit verlangen wordt steeds sterker, maar je weet niet HOE je het vorm moet geven.

Kennis heb je inmiddels al, maar wat en hoe kan je verlangen vertalen naar iets tastbaars? Sommigen onder jullie weten al wat het verlangen is, maar lukt het maar niet om een onzichtbare rem weg te halen en werkelijk door te pakken.

Carina: “Sinds enige tijd werk ik met Kristalwezens. Ze zijn verbonden met kristallen en stenen en hebben een duidelijke missie: jou alles uit dit leven te laten halen zoals dit voor jou is bedoeld. In deze experience vertellen ze jou hoe. Voel je de energie al kriebelen? Al toenemen? Je staat zo dichtbij jouw verlangen!”

Nu zijn zij klaar om jou te helpen in doen. Niet in nog meer weten, maar juist met doen. Je eigen plek innemen. Je eigen energie, licht, gave, talenten, gebruiken op jouw manier. De cirkel die je tot nu toe heeft tegengehouden doorbreken.

De experience is echt iets bijzonders, iets unieks. Juist in deze tijd waarin we leven, is het zo gaaf om je hier mee te verbinden. Je moet het gewoon ervaren.

Meer kun je lezen op de website van Carina: www.carinalucassen.nl, De Kracht van Kristalwezens Experience. Maar van de qr-code kom je er ook.

qrcode carina lucassen kristalwezens

 

 

 

Carina Lucassen – Kristal Coach en Auteur Lichtwerkplaats

Ik wil laten zien dat er eenheid is in alles. Dat niets op zichzelf staat. We allemaal in al onze daden verbonden zijn en dat er invloed op je leven is door de informatie in de energie om je heen (wetenschappelijk bewezen). Dit zie je terug in je dagelijkse leven, je keuzes en hoe dingen lopen.

Meer over Carina lees je op www.carinalucassen.nl

Deel en inspireer anderen