Naarmate je ouder wordt, ga je je vast wel eens afvragen ‘wat is nu mijn doel in mijn leven? Wat wil ik nog bereiken? Wat vind ik belangrijk?’ En hoe kom je hier achter? 

De numerologie kan je hierbij helpen. Aan de hand van je geboortedatum kun je een beeld krijgen van wat belangrijk voor je is, waar je blij van wordt en waar je talenten en kracht liggen. Hoe mooi is dat?!

Je geboortedatum levert een heleboel getallen, die allemaal iets vertellen over jou. Eén van die getallen is het bestemmingsgetal. Zoals de naam het al zegt, vertelt dit getal iets over waar je uit wil komen, wat je doel is op de lange termijn. Als je nog jong bent, zal dit getal nog niet echt voor je leven. Naarmate je ouder wordt, zal het meer in beeld komen en ook herkenbaar kunnen zijn.  Je bestemming is een combinatie van je talenten en waar je blij van wordt. Heel logisch eigenlijk. 

Om je bestemmingsgetal te bepalen, tel je alle getallen van je geboortedatum op.
Een paar voorbeelden:
Je bent geboren op 11 augustus 1993.
De 11 blijft staan, want de 11, 22 en 33 zijn bijzondere getallen. Augustus is 8. En 1993 wordt 1+9+9+3= 22. Dus 11 + 8 + 22 = 41, en dat wordt 4 + 1 = 5. Je bestemmingsgetal is dan 5.
Je bent geboren op 28 mei 1965.
28 wordt 2+8=10 en 1+0=1. Mei is 5. 1965 wordt 1+9+6+5=21 en dat wordt 2+1=3. Totaal wordt het dan 1 + 5 + 3 = 9. Je bestemmingsgetal is 9.

Wat is de betekenis van de getallen? De getallen geven aan wat je in je hebt of kan leren om meer geluk te gaan ervaren. Ze geven je een richting.

 1. Leiding nemen, zelfstandigheid, nieuwe dingen ontdekken
  2. Behulpzaam, samenwerken, geduldig zijn
  3. Gevoelens uiten, sociaal, trek je niet terug
  4. Hard werken en discipline, wees niet te bescheiden en uit je gevoelens
  5. Vrijheid, leer je aan te passen aan veranderingen
  6. Zorgen voor mensen, conflicten oplossen
  7. Ervaringen maken je een wijs mens, geef je grenzen aan, laat jezelf zien en zet je angst opzij
  8. Neem je eigen beslissingen, je bent sterk, regelen en organiseren past bij je
  9. Leer je grenzen aangeven, staat klaar voor anderen, leer niet te snel te (ver)oordelen, wereldverbeteraar
  11, 22, 33. Goede intuïtie, heb vertrouwen in jezelf, je kan erg wisselen van stemming

Wil je meer weten? Lees dan ook mijn eerdere blogs: Wat is numerologie?, Numerologie voor jou in het nieuwe jaar, De rode draad, Wat is jouw geluksgetal? 
Met het boek ‘Jongerennumerologie, je hebt alles in je’ van Theo Jeukens kun je direct aan de slag met het analyseren van geboortedata.