Musthaves

Hier vind je musthaves om van te genieten, lekkerder te leven, fijn voor je lijf, inspiratie voor een goed boek of duurzaamheid in je huis. Neem snel een kijkje!

Voor een stralend schoon huis is bijhouden het toverwoord

Voor een stralend schoon huis is bijhouden het toverwoord. Doe elke dag wat echt nodig is en pak bijvoorbeeld elke week of maand één ruimte grondig aan. Met oma’s Grote Schoonmaak aan het eind van de lente is ook niks mis: best een klus maar je huis gaat lekker fris het voorjaar in.

Deze alleskunners zijn dé onmisbare schoonmaakhelden in jouw ‘groene’ keukenkastje!

Waar je elk wondermiddel voor gebruikt, lees je in de volgende tips van Dille en Kamille…

Lichter leven, Robert Bruggeman

Start vandaag met lichter leven van Robert Bruggeman is hét handboek voor iedereen die een weg zoekt in de wirwar van spirituele leraren, cursussen, websites, stromingen en tradities die allemaal de waarheid in pacht zeggen te hebben. Door zijn eigen zoektocht in kaart te brengen en met jou te delen, geeft Robert je een waardevolle leidraad, zodat je uit kunt vinden wat voor jou wel en niet werkt. Het gaat erom dichter bij je kern te komen. Dat je (nog) authentieker wordt. Dat je ontdekt wat de kracht van kwetsbaarheid is en dat je betekenis en wijsheid in je leven omarmt. Dit alles zorgt ervoor dat je op het pad komt van een werkelijk lichter leven.

Je kunt Lichter leven van Robert Bruggeman hier bestellen.

Jongeren Numerologie – je hebt alles in je, Theo Jeukens

Met dit boek kun je direct aan de slag om de inzichten vanuit je geboortedatum te verkrijgen vanuit de Numerologie. En niet alleen voor jezelf. Met de heldere uitleg en duidelijke rekenvoorbeelden kun je elke geboortedatum analyseren. De uitleg van de getallen wordt nog verlevendigd met dieren en kleuren, waardoor de omschrijvingen nog meer gaan leven.

Het boek is geschreven om te gebruiken voor jongeren tot 28 jaar, maar is zeker ook heel waardevol voor mensen boven die leeftijd. Een aanrader voor iedereen die zichzelf en anderen graag beter wil begrijpen,

Je kunt Jongeren Numerologie – je hebt alles in je van Theo Jeukens hier bestellen.

Everon Lippenbalsem, Weleda

Beschermt de lippen tegen droge lucht, kou, wind en zon. De balsem werkt verzachtend en herstellend bij schrale of gesprongen lippen. Met de zachte geur van vanille en rozen.
Benieuwd of dit product ook geschikt is voor jouw huid? Ontdek hier jouw persoonlijke huidadvies!

Onze garantie voor 100% natuur
Classificatie: Natuurcosmetica

Verlicht leven, Tijn Touber

Tijn Touber neemt je mee op een nieuw avontuur langs de acht mythische stappen naar verlichting. In Spoedcursus Verlichting schreef hij dat we diep van binnen al verlicht zijn. Op de andere niveaus van ons mens-zijn – de emotionele, mentale en fysieke aspecten – is er echter nog een weg te gaan om een heel mens te worden. Je komt je schaduw tegen als je naar het licht wilt. Tijn neemt je mee op reis door de onderwereld waar je draken en demonen wonen. Juist daar wordt de schat gevonden en kan het licht weer doorbreken. In dit magische en spannende boek leer je dansen met draken en leven in twee werelden: die van het licht en die van het duister.

Je kunt Verlicht leven van Tijn Touber hier bestellen.

Liefdesbang, Hannah Cuppen

Hannah Cuppen is zelf ervaringsdeskundige. Ze durfde zich kwetsbaar op te stellen en schreef Liefdesbang vanuit haar jarenlange zelfonderzoek. Daarnaast interviewde ze vele mensen over hun ervaringen met verlatingsangst en bindingsangst. Haar oplossingsgerichte boek biedt zo behalve inzichten en tips ook veel authentieke verhalen uit de praktijk. Het laat zien hoe je je hart kunt openen voor jezelf en daarna voor de ander. Zo krijgt de liefde een eerlijke kans.

Je kunt Liefdesbang van Hannah Cuppen hier bestellen.

Big Magic, Elizabeth Gilbert

In Big Magic moedigt Elizabeth Gilbert ons aan om onze verborgen talenten te ontdekken. Balancerend tussen spiritualiteit en vrolijk pragmatisme laat ze zien hoe we onze ideeën kunnen omarmen, nieuwe uitdagingen het hoofd kunnen bieden en onze dagen kunnen vullen met meer passie en mindfulness. Op weg naar het leven waar je altijd van hebt gedroomd.
“Wat is creatief leven? Een leven dat meer door nieuwsgierigheid dan door angst wordt gedreven.’

Je kunt Big Magic van Elizabeth Gilbert hier bestellen.

Ridiculously Good

We willen mensen aanmoedigen om van elk moment te genieten en alles uit het leven te halen! Wees sociaal, leef duurzaam en eet gezond. Maak elk moment Ridiculously Good!

Lekker eten hoeft niet slecht voor je te zijn, net als gezond eten niet minder lekker hoeft te zijn.

Je hebt maar één lijf waar je natuurlijk goed voor wilt zorgen en maar 1 leven om maximaal eruit te halen wat erin zit. Dus vanaf nu geen concessies meer, maar schuldvrij genieten!

Bekijk hier de online shop of kijk hier naar de verkooppunten.

Wildplukken, Leoniek Bontje & Yvet Noordermeer

Leer de meest voorkomende eetbare wilde planten te herkennen en te gebruiken met Wildplukken in de hand. De Buitenkeuken neemt je in dit boek mee op plukdagen door het hele jaar. Met de oogst van een plukdag bereid je de heerlijkste gerechten.
Beschrijvingen van meer dan 60 planten om te plukken, de medicinale werking per plant, tips en veel recepten.

Je kunt Wildplukken van Leoniek Bontje & Yvet Noordermeer hier bestellen.

Jouw musthave op deze pagina?

Mis jij nog een product op onze musthaves pagina? Wil je jouw product hier tussen hebben?
Laat het ons weten en wie weet plaatsen we het hier.
Heb je een andere vraag? Mail ons en we helpen je graag verder.

Verbinden als auteur?

Wil jij naast je product, je ook als auteur verbinden aan de Lichtwerkplaats? Bekijk dan onze mogelijkheden die wij je kunnen bieden.