Heb je ooit een dag gehad die geweldig was, totdat je je plotseling niet zo goed begon te voelen? Misschien ervaarde je een vlaag van woede of voelde je een diepe emotie door je heen gaan?

Misschien kreeg je ineens hoofdpijn en voelde je je moe en uitgeput? Of misschien bleef je sterk denken aan iemand en vroeg je je af waarom, of je nam een ​​stap terug en dacht: “Waar kwam dat vandaan?” …

 

Als dit herkenbaar is voor jou, is het een goed moment om je meer te vertellen over de werking van energie tussen mensen en waarom we dit per ongeluk op kunnen pikken van een ander… als we ons er tenminste niet bewust van zijn.

We zijn in de eerste plaats energiewezens. Wanneer je jouw intentie met veel moeite op iets of iemand focust, geef je letterlijk een groot deel van je levenskracht aan haar of hem. De ontvanger van je focus pikt letterlijk je intentie op, of dat nou goed of slecht is.

Om die reden is het vaak zo dat als je zomaar ‘uit het niets’ aan iemand begint te denken en daarbij emotioneel bewogen raakt, het zeer waarschijnlijk is ze aan je denken en hun energie of intentie naar je uitzenden. Evenzo, als je gefocust bent op iemand anders, stuur je jouw energie richting de ander.

Het is misschien niet jouw energie

We mogen aannemen dat het onze eigen energie is die we oppikken wanneer we sterke emoties voelen, maar dit is niet altijd het geval. Zoals ik zelf ontdekte uit eigen ervaring toen ik Energetische Consulten gaf gedurende inmiddels vele jaren.

Ik merkte vaak de mentale ontwikkelingen en zelfs fysieke kwalen van mijn cliënten de nacht vóór of de uren voordat zij bij me kwamen voor een consult.

Ik vroeg me vaak af waarom ik me op een bepaalde manier voelde, totdat mijn cliënten gingen zitten en me hun verhaal begonnen te vertellen. Dan besefte ik dat wat ze zeiden precies was wat ik net door had gemaakt; het was dus niet mijn verhaal, het was dat van hun.

Ik voelde simpelweg hun energie, doordat ze er aan dachten om zich met me te verbinden voor een consult, voorafgaand aan het tijdstip van de afspraak.

Na vele jaren, ben ik gewend geraakt aan deze situaties en herken ik het meteen zodra ik ‘out of the blue’ een sterke energetische reactie voel bij iemand die ik ken. Het is dan heel waarschijnlijk dat die persoon zijn of haar energie naar mij toe richt.

Hoe ga je om met deze energie van anderen en/of hoe ben je meer verantwoordelijk voor je eigen energie?

De manier waarop ik heb geleerd om energie te verwerken die een andere persoon naar mij stuurt, is om elke dag fit en gezond te blijven. Zorg ervoor dat je je eigen leven leeft, zonder spijt en met een flinke dosis zelfexpressie, omdat deze beide een sterk energieveld rond je lichaam creëren, zodat de energie af kan buigen die niet voor jou is bedoeld.

Het is van vitaal belang om mentaal, lichamelijk en spiritueel fit te zijn, zodat je energetisch schoon blijft en in staat bent om je eigen energie te onderscheiden van die van anderen.

Maak van dit jaar het meest krachtige jaar dat je tot nu toe hebt gehad. Geef jezelf de ruimte om te leren over het omgaan met de dagelijkse kosmische energieën en hoe je deze energetisch toe kunt passen. Mocht een consult jou daarbij kunnen helpen, dan ben je uiteraard welkom.

Meer informatie over Energetische Consulten:

 

 

Tiara Kroes-Dijkhof – Intuïtief en energetisch mentor

Tiara Kroes-DijkhofAls Intuïtief en energetisch mentor zet ik me graag voor je in. In mijn dagelijkse leven ervaar ik telkens weer bij mezelf en de mensen die ik ontmoet hoe prettig het is om je energiehuishouding goed te onderhouden. Het vergroot vaak direct je vitaliteit en je gaat je lichter voelen. De kracht van energetische reiniging reikt ver.

Met mijn intuïtie en inspiratie bied ik graag een dieper inzicht en belichting op je kracht voor duurzame resultaten in je dagelijks bestaan van leven en werken.

Mijn verdiensten met deze consulten komen ten goede aan de Stichting Werkplaats voor Bezieling die zich inzet voor sociaal maatschappelijk betrokken projecten. Jouw bijdrage draagt dus ook een steentje bij!

Voor meer info en het maken van een afspraak kun je mailen naar tiara@360gradenmens.nl

 

Deel en inspireer anderen