Hoe handig zou het zijn als je een handleiding had van jezelf en jouw leven! Maar dat kan toch niet, zul je denken. Nou, dat is wel mogelijk volgens het Jovian Archive.

Zij bieden een persoonlijke handleiding met uitleg hoe je door het leven kan navigeren op een manier, die past bij wie je bent. Een levenswijze waarbij jij je talenten en vaardigheden verder kan ontwikkelen en inzetten, zodat je volledig tot bloei kan komen.

Aan de hand van je geboortedatum en -tijd wordt een Human Design Chart gemaakt

Hierin wordt onder andere aangegeven welk type je bent, wat je strategie is en je inner authority. Met deze kennis krijg je een beeld van hoe je van oorsprong in elkaar zit en wat bij je past. Door conditionering kan hier verandering in zijn ontstaan. Door weer terug te gaan naar deze basis, ga je op een manier leven die beter bij je past. 

Een voorbeeld

Je bent het type Manifestor. Dit type is zeer geschikt om projecten op te starten en onafhankelijk te werken. Jij doet de dingen graag zelf en op jouw manier. De andere types kunnen goed aan jou bijdragen door hun energie, creatieve support en advies. Zij hebben echter vaak wat moeite met jouw onafhankelijkheid en aanpak. Als Manifestor is het dan ook belangrijk om de mensen betrokken bij jouw project te informeren over je plannen.
Ben je geen Manifestor en wil je de kar trekken binnen een project, dan zal je dit vaak meer energie kosten, omdat dit niet goed past bij jouw opmaak.

Nieuwsgierig geworden naar jouw design? Om een ‘Human Design Chart’ te laten maken, ga je naar Jovian Archive. Hier kun je meer informatie vinden en tevens de eerste drie stappen zetten naar transformatie. 

 

Ga jij weer terug naar je basis?