Deze perencrumble is heerlijk als dessert, maar ook lekker als ontbijt.
Veel plezier met dit recept voor het maken van een perencrumble!
Het recept voor deze perencrumble is voor 4 personen.
Bereidingstijd: 40 minuten.
Ingrediënten
• 6 peren, geschild en in blokjes
• 100 g boter
• 70 g bloem
• 100 g amandelpoeder
• 4 el suiker
Benodigdheden
ovenschaal*, lepel*, kom*, kruimeldeegmenger*
*deze artikelen zijn verkrijgbaar bij Dille & Kamille
De bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C
- Doe de perenblokjes in een ovenschaal en bestrooi met 1 el suiker
- Meng de rest van de ingrediënten tot een kruimelig deeg
- Bestrooi de perenblokjes met de crumble
- Bak ca. 30 min. in de voorverwarmde oven tot de crumble mooi goudbruin gebakken is
- Serveer met opgeklopte room of een bolletje vanille-ijs
Dit recept werd uitgewerkt voor Dille & Kamille door Manon Van Aerschot van Macaron Manon.
Eet smakelijk!