Deze perencrumble is heerlijk als dessert, maar ook lekker als ontbijt.

Veel plezier met dit recept voor het maken van een perencrumble!

 

Het recept voor deze perencrumble is voor 4 personen.

Bereidingstijd: 40 minuten.

Ingrediënten

• 6 peren, geschild en in blokjes
• 100 g boter
• 70 g bloem
• 100 g amandelpoeder
• 4 el suiker

Benodigdheden

ovenschaal*, lepel*, kom*, kruimeldeegmenger*
*deze artikelen zijn verkrijgbaar bij Dille & Kamille

De bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C
  2. Doe de perenblokjes in een ovenschaal en bestrooi met 1 el suiker
  3. Meng de rest van de ingrediënten tot een kruimelig deeg
  4. Bestrooi de perenblokjes met de crumble
  5. Bak ca. 30 min. in de voorverwarmde oven tot de crumble mooi goudbruin gebakken is
  6. Serveer met opgeklopte room of een bolletje vanille-ijs

Dit recept werd uitgewerkt voor Dille & Kamille door Manon Van Aerschot van Macaron Manon.

 

Eet smakelijk!

 

 

Deel en inspireer anderen