Alles gaat voorbij. Maar vanuit het hart wordt steeds opnieuw het leven gecreëerd.

Als een oneindige cirkelgang van vernietiging en schepping, waarin de Liefde het middelpunt is van die cirkel.

 

Door je te bewegen naar de stilte van dat middelpunt, door je telkens te verbinden met je hart en met elkaar ben je bezig om het nieuwe te scheppen en het oude los te laten. Zowel op individueel niveau als op collectief niveau. Omdat beiden verbonden zijn met elkaar. Zo boven, zo beneden. Zo binnen, zo buiten. Dat is de universele wet.

Omdat deze tijd een tijd van grote verandering en transformatie is, is het zo belangrijk dat mensen zich afstemmen met elkaar om telkens naar die energie van dat Hart toe te gaan. Naar de stilte van dat middelpunt.

Omdat, hoe meer mensen dat doen, hoe meer vanuit liefde dit proces van verandering zal kunnen plaatsvinden. Van de pop die een rups wordt en zijn oude huid zal afleggen. Zal moeten afleggen omdat het oude niet langer functioneel is. Het heeft zijn tijd en zijn functie gehad.

 

Ton van der Kroon – Schrijver

ton van der kroon het vijfde element boek lichtwerkplaatsreist zijn hele leven naar heilige plaatsen op aarde, op zoek naar de spirituele tradities van de mensheid. Hij verwerkt veel van zijn reiservaringen in zijn boeken, waarvan er inmiddels 10 zijn verschenen. De trilogie De Zevende Poort, Het Labyrint van de Tijd, en de Meesters van Shambhala beschrijven zijn eigen zoektocht, maar tevens de grote transformatie die momenteel in de wereld plaatsvindt. Hij werd bekend door de bestseller ‘De Terugkeer van de Koning, het boek voor mannen over liefde, lust en leiderschap,’ dat inmiddels in zes talen is vertaald, waaronder arabisch en hebreeuws. Hij gaf zeven jaar traumahealing in de Gazastrook, en organiseert jaarlijks een Maria Magdalena Festival in Andalusië en een Healing Conferentie in Jericho.

Neem een kijkje op de website van Ton van Kroon!

hier vind je onder andere enkele e-books en boeken die Ton geschreven heeft: www.tonvanderkroon.com

 

 

 

 

 

 

 

Deel en inspireer anderen