Paddenstoelen, ze zijn er in verschillende soorten en maten, en elke paddenstoel heeft zijn eigen kenmerken. Het zou zomaar kunnen dat jij als natuurliefhebber deze mooie “schimmels” tegenkomt tijdens je wandeling door het bos tijdens de mooie herfstdagen.

Maar welke paddenstoelen zijn er nou allemaal? Dat vindt je terug in de compact gids Paddenstoelen van Kosmos Uitgevers.

 

In deze compact gids staat alles wat je moet weten over paddenstoelen, naast dat alles heel overzichtelijk in het boekje staat is deze ook nog eens van zakformaat, het is dus de ideale gids om je te begeleiden door de natuur. Handig, duurzaam en ook nog eens niet duur!

Informatie over de paddenstoelen als: zijn ze giftig of niet? zijn ze groot of klein en wat is de benaming van deze paddenstoel? hier wordt allemaal op ingegaan in deze gids. Daarnaast vind je ook nog een kleine poster in het boek waarmee je de paddenstoelen kunt vergelijken.

Wist je trouwens dat deze compact gids deel is van een serie? zo heb je ook de delen Bomen, Dieren rond het huis, Strand en kust, Vogels, Tuinvogels, Kustvogels, Bloemen, Vlinders, Insecten, Kruiden en Wildplukken.

Ben je al geprikkeld? en wil je tijdens je natuurwandeling meer informatie over kenmerken, leefwijze, habitat en verspreiding van de paddenstoelen aangevuld met leuke illustraties?

 

Vergeet dan niet deze gids mee te nemen op jouw avontuur door de natuur! Zie onderstaande link voor meer informatie:

Bol.com – Compact gids paddenstoelen

deze compact gids wordt uitgegeven door Uitgeverij Kosmos.

 

Deel en inspireer anderen