Hou jij van yoga? Ken je de voordelen van yoga en de stilte die het in je oproept? Misschien het overwegen waard om er een vakantie van te maken!

Als je googled op yogareizen dan verschijnt er een waslijst van aanbieders. Voor beginners of voor gevorderden, ver weg of relatief dichtbij, voor een dagje, een weekend of weken. 

 

Waarom zou je kiezen voor zo’n specifieke vakantie en wat zijn de voordelen? 

Neem afstand van je dagelijkse leven om je uitgebreid te laten verwennen door dagelijkse yoga, meditatie en mindfulness in een prachtige omgeving. Spreekt voor zich toch? Maar de belangrijkste reden voor het ondernemen van een dergelijke reis ben jijzelf! Wanneer neem je nu eindelijk eens die stap.

Er is altijd wel iets, zelfs als je vakantie hebt. Is het niet de was dan is het wel een kind of huisdier, zijn het niet de rekeningen dan is het wel het huishouden. Je doet dit omdat je jezelf belangrijk vindt en omdat zo’n reis vaak echt zorgt voor onthechting. Jouw persoonlijke groei staat voorop en je laat jezelf gewoon even helemaal onderdompelen in die innerlijke reis.

Bovendien wordt je begeleid door zeer ervaren docenten en vaak is er meer te beleven, te ervaren. In elk geval wordt je geprikkeld en zul je vol inspiratie huiswaarts keren!

 

Hier zijn een aantal aanbieders van yogareizen:

www.happysoultravel.nl

www.puurenkuur.nl

http://www.artemisbodymind.nl/

Veel plezier!

Deel en inspireer anderen