Marie Kondo is van mening dat weggooien van overtollige spullen dé sleutel is tot een beter leven. Met haar magische methode ruim je niet alleen je huis op, maar ook je innerlijke zelf. Happiness gegarandeerd. Dat klinkt goed!

Marie’s advies is: opruimen per categorie. Hoe dan? Begin bijvoorbeeld met boeken, tijdschriften, kranten en andere papiersoorten. De gedachte hierachter is dat je grondiger opruimt. Spullen van één categorie liggen namelijk vaak verspreid over een aantal kamers.

 

Extra tip van Marie

Tot slot nog een tip: ruim voordat je naar bed gaat even vijf minuutjes op. Leg bijvoorbeeld de kussens op de bank weer netjes, leg afstandsbedieningen terug op de vaste plek, neem schoenen mee naar boven en zorg dat het aanrecht leeg en schoon is. Een kleine moeite, maar zo fijn als je de volgende ochtend weer beneden komt in een opgeruimd huis.

Gave opruim boxen

Bij Dit is waar spotten we gave opbergdozen, met een prachtige botanische print. Lekker groot zijn ze ook. Opruimen wordt daarmee misschien wel even een geluksmomentje. Want het voelt lekker toch, als de boel opgeruimd is en mooi staat? Niet iedereen is even ordelijk, maar zelfs voor de rommelkont wordt het hiermee leuk om op te ruimen. Berg alles wat je uit het zicht wilt hebben op. Superhandig is dat de doos vast zit aan de deksel, dus die raak je niet kwijt 😉 Naast de botanische print hebben ze nog meer gave prints trouwens.

Dubbel goed bezig

De ontwerpers van deze opruimbox, Dutch Design Brand, maakt innovatieve woonaccessoires van duurzaam karton. Elk product is de uitkomst van slim, functioneel en kleurrijk design en een echte blikvanger in je interieur. De volledige collectie wordt in Nederland gemaakt. En opgeruimd en duurzaam… goed bezig!

Opruimen = Happiness

Je bestelt deze opruimbox bij Dit is waar

 

Klik voor meer informatie

 

 

 

 

 

 

Deel en inspireer anderen