Pauline van Kruidenzusje ging na haar eigen ervaringen zelf op onderzoek uit in de wondere wereld van kruiden.

Ze volgde een opleiding Kruidengeneeskunde en verdiepte zich in het maken van kruidige oliën, zalven, sprays en kruidenzakjes.

Alle producten zijn puur natuur. Ze bevatten alleen maar mooi basisoliën, natuurlijke wassen en pure kruiden. Geen conserveringsmiddelen, geen emulgators… alleen maar datgene dat jouw huid ondersteund. Dit is voor ons natuurlijk de reden om deze Musthave bij jou onder de aandacht te brengen!

Wij probeerden het natuurlijk uit

Wij testten een heerlijk geurend kruiden oogkussen: fijn zacht met heerlijke aromatische kruiden die helpen tot rust te komen en te kunnen inslapen.En het werkt, kunnen we zeker beamen! Na een drukke dag wil het nog wel eens woelen zijn om in slaap te komen, maar met het oogkussen was het al snel lekker rustig in het hoofd.

Dat was nog niet alles, ook de Green Tea & Rose body bar probeerden we uit. De body bar leg je in je hand en wrijf je direct in op je huid. Laten we zeggen dat dit echt verwennerij is. Pauline van Kruidenzusje zegt het op haar site echt terecht; pure verwennerij!

DIY: natuurlijke deo maken

Hoe maak je een natuurlijke gifvrije deodorant? Zelfs in natuurlijke deodorants vind je soms baking soda, iets wat invloed heeft op de zuurgraad van je huid. Dus hier volgt en recept om zelf deodorant te maken zonder gifstoffen en zonder baking soda: www.kruidenzusje.nl/natuurlijke-deodorant-diy

Duurzaam, vegan en dierproefvrij

Duurzaamheid van grondstoffen, materialen, verpakking enzovoorts. vindt Pauline een erg belangrijk element! Alles wordt verpakt in mooie duurzame bruinglazen potjes, flesjes en zakjes. Dit zorgt voor een mooi behoud van je producten. Ze kiest voor vegan, zodat bijenwas gewoon bij de bijen kan blijven. Vanzelfsprekend wordt niets op dieren getest en is alles dus dierproefvrij.

Lief voor de aarde

Duik mee in de wereld van prachtige heilzame en ondersteunende kruiden bij het Kruidenzusje. Je vindt er mooie plantaardige producten, workshops en inspirerende recepten. Alle producten worden in een kleine oplage met de hand samengesteld en gemaakt in bij Pauline aan huis. Ze zijn volledig vegan en uiteraard niet op dieren getest. Ze bevatten alleen maar natuurlijke ingrediënten en worden voornamelijk in herbruikbare bruinglazen potjes of flesjes verpakt.

 

Wij zeggen, check this out! Ga je ook fijns uitproberen in haar shop?

 

lichtwerkplaats-kruidenzusje-veganPauline van Kruidenzusje: “Er zijn mooie producten voor jezelf,  als cadeau voor een ander, maar ook voor baby’s en kinderen. Heb je een vraag? Stel deze dan gerust aan Pauline via haar website www.kruidenzusje.nl

 

Deel en inspireer anderen