Er jonger of beter uitzien zonder chemicaliën of chirurgische ingrepen? Natuurlijk kan dat!

De Energetische Facelift van Access Consciousness kan hiervoor zorgen. Hoe mooi is dat? Maar hoe werkt dat dan? 

De Energetische Facelift is één van de energetische lichaamsprocessen van Access Consciousness. Een lichaamsproces is een energetische behandeling van het lichaam, waarbij door middel van het laten stromen van energie in het lichaam veranderingen in gang worden gezet. Het zelfhelende vermogen van het lichaam wordt hierbij aangesproken.

Als je de Energetische Facelift ontvangt, hoef je niets meer te doen dan heerlijk ontspannen te gaan liggen of zitten. Net wat voor jou prettig is. Degene die jou behandeld zal met zijn of haar handen achtereenvolgens de borst, hals en het gezicht zacht aanraken. Door deze aanraking gaat er energie stromen door je hele lijf. Deze energiestroom zet veranderingen in gang. 

Wat het effect is, wisselt per persoon…

Wel valt op dat wallen en lijnen in het gezicht en de hals zachter worden. Dit effect neemt toe met elke behandeling. Daarnaast kunnen tal van fysieke klachten verminderen na de facelift. Vanuit Access Consciousness wordt aangegeven dat de veranderingen na 20 behandelingen zelfs blijvend zijn. 

Doorwerking op je geestelijk gesteldheid

Na een behandeling kan er meer bewustzijn ontstaan. Dit kan zorgen voor minder stress, andere keuzes en meer energie. Ook je oordeel over je lichaam zal gaan veranderen en je ideeën over veroudering. Oude overtuigingen kunnen plaats gaan maken voor nieuwe. 

De Energetische Facelift is dus een fantastische manier om er niet alleen jonger of beter uit te gaan zien, maar je ook beter te gaan voelen! 

Zelfs als je er al goed uit ziet, kan het dus een hele mooie bijdrage zijn voor je lijf. Sowieso is de behandeling een heerlijk moment van ontspanning. Een echte aanrader dus!