Patronen van ongekende gevoelens doorbreken van Jonice Webb is het praktische gevolg op de bestseller Ongekende gevoelens.

Herken je een gemis in de emotionele opvoeding die je hebt gekregen? In dit boek leer je jouw patronen te herkennen en te doorbreken.

 

Als je gebukt gaat onder de gevolgen van emotionele verwaarlozing in je kindertijd, wil je graag weten hoe je de cirkel doorbreekt zodat je niet in hetzelfde patroon stapt met je eigen kinderen. Te weinig aandacht voor je emotionele ontwikkeling in je kindertijd heeft een grote impact op je leven en je relaties. De tijd is rijp om het geworstel achter je te laten.

Jonice Webb laat zien hoe je de patronen van gebrekkige beleving van emoties, emotionele afstand en onuitgesproken gevoelens kunt doorbreken. Al je relaties knappen ervan op; de relatie met je kinderen, je partner, je ouders, je familie en vooral ook die met jezelf!

Zo ga je om met emotionele verwaarlozing:

• Het gemis herkennen

• Je gevoelens bespreken

• De patronen doorbreken

In Patronen van ongekende gevoelens doorbreken krijg je praktische tips en adviezen om dat wat zo zwaar op je drukt voor eens en voor altijd achter je te laten.

 

Meer over Schrijfster Jonice Webb

Na meer dan twee decennia psychologie te hebben beoefend, begon Dr. Webb van kinds af aan een factor in te zien die zwaar weegt op mensen als volwassenen. Deze factor is uiterst subtiel. Het is zelfs zo moeilijk om te zien dat het vrijwel onopgemerkt blijft terwijl het stilletjes iemands levensvreugde ondermijnt, waardoor hij of zij worstelt met zelfdiscipline, of zich niet verbonden en onvervuld voelt.

 

Spreekt dit boek je aan?

Het is te koop via deze link, maar liever nog koop het via je lokale boekhandel.

 

Deel en inspireer anderen