Loop je vaak tegen dezelfde patronen aan? Heb je het idee dat hoe je je lichamelijk voelt en hoe je je emotioneel en geestelijk voelt veel met elkaar te maken heeft?

Met een paar praktische, kleine aanpassingen, ‘De vijf elementen, acupunctuur van de geest’, kan je de balans in jezelf herstellen.

In De vijf elementen van Jean Haner ontdek je met behulp van de spirituele Chinese geneeskunde jouw eigen unieke persoonlijkheidstype.

Ben je meer een Water-, Hout-, Vuur-, Metaal-, of Aardetype? Aan de hand van een uitgebreide test kom je hier achter. Je gaat begrijpen waarom je bent zoals je bent en wat dat betekent voor hoe je de wereld ervaart.

De wijsheid van je lichaam

Jean Haner leert je hoe je de problemen en ongemakken die je ervaart kunt oplossen op een manier die bij jouw persoonlijkheidstype past. Je maakt optimaal gebruik van de wijsheid van je lichaam, dat namelijk precies weet hoe jouw energiebalans hersteld moet worden en je je leven weer op koers kunt krijgen.

Ben je benieuwd naar jouw persoonlijkheidstype en zou je meer willen leren over de obstakels die bij jouw element horen? Zo zijn er voor ieder type oefeningen, activiteiten en oplossingen om je leven weer op de rit te krijgen.

 

Wil jij het boek: De vijf elementen, bestellen? 

De vijf elementen | Jean Haner | Verschijnt 13 april 2021
www.boekenwereld.com/jean-haner-de-vijf-elementen

Deel en inspireer anderen