WIN het nieuwe boek: Het Vijfde Element, heel de aarde door Ton van der Kroon. Hij reisde naar de meest moeilijk bereikbare plaatsen op aarde om een antwoord te vinden: Gaza, Noord Korea, Iran, Kashmir en De Himalaya’s.

Het resultaat is een onvoorstelbare ontdekkingsreis die hij vastlegde in ‘Het Vijfde Element’: Een spirituele zoektocht naar de essentie van menszijn. 

De wereld staat op een kruispunt. Bossen staan in brand, ijskappen smelten, mensen gaan de straat op. Wat we al decennia hebben zien aankomen wordt werkelijkheid: we bevinden ons in een wereldwijde crisis van ongekende omvang.

Technologisch zijn we inmiddels tot alles in staat. Maar biedt ons dat de oplossing? Of is er een andere uitweg? 

ton van der kroon het vijfde element boek lichtwerkplaatsTon van der Kroon schreef 10 boeken over spiritualiteit en persoonlijke bewustwording. Zijn boek voor mannen ‘De Terugkeer van de Koning‘ werd een bestseller en werd in 7 talen vertaald. Hij reist de hele wereld over op zoek naar mythologische verhalen en spirituele tradities om inzicht te krijgen in de grote verandering en transformatie in onze tijd. 

Zijn bevindingen en reisverslagen beschrijft hij in de serie HEEL DE WERELD: De Zevende Poort, Het Labyrint van de Tijd, De Meesters van Shambhalla. Als climax verschijnt nu het laatste deel: Het Vijfde Element. 

 

WIN: Het Vijfde Element, heel de aarde

Zie jij jezelf al helemaal zitten met dit nieuwe boek van Ton van der Kroon?

Een boek dat je niet mag missen in deze tijd. Wij mogen 1 Lichtwerkplaats lezer blij maken met een exemplaar van het boek!

Zo maak je kans:

1) Volg Lichtwerkplaats, Ton van der Kroon en Tiara Dijkhof via Instagram

2) Vul hieronder ⬇️ je gegevens in en schrijf je in voor onze nieuwsbrief (als je dat niet al gedaan hebt)

🍀 Binnen een week krijgt de winnaar te horen of je hebt gewonnen. Succes!

 

Winnen? Vul je gegevens in en win dit boek Het Vijfde Element, heel de aarde

1 + 5 =

 

Boekpresentatie bijwonen?

Op deze lezing cq. ceremonie wordt je meegenomen op een innerlijke reis via muziek en meditatie, via verhalen en channeling, om Het Vijfde Element in je eigen leven te ervaren en gestalte te geven. Je bent van harte welkom!

  • 16 februari BORSBEEK (ANTWERPEN), 14 – 17 uur
    Voor meer info, klik hier 
  • 22 februari ALKMAAR, 14 – 17 uur
    Voor meer info, klik hier

Meer informatie over Ton en zijn boeken vind je op www.tonvanderkroon.com