• HOME
  • Meedoen ?
    • Verbind je als professional
    • Inschrijfformulier
    • Uitgebreide service
    • Geloof jij ook in SAMEN groeien?
    • Blogs schrijven?
    • Uitgelicht, het Lichtwerkplaats magazine
  • Contact
    • Afspraak maken

Lichtwerkplaats

Belicht je kracht, Leef bewust

  • LICHTWERKPLAATS
    • Onze visie
    • Lichtwerkplaats Team
  • EXPERTS
    • Tijn Touber
    • Acupunctuur | Maaike Averink
    • Coaching Jonge Mensen | Kohesie
    • Coach en trainer in creativiteit | Marian Dijkhof
    • Edelstenen-expert | Carina Lucassen – Spiriland
    • Intuitief en Energetisch coach | Tiara Dijkhof
      • Mogelijkheden bij Tiara Dijkhof
    • Natuurgerichte energetische therapie | Wilka Zelders
      • Mogelijkheden bij Wilka Zelders
    • Relatietherapie | Romy Quint
      • Mogelijkheden bij Romy Quint
    • Wandelcoach | Annemiek van der Velden
      • Mogelijkheden bij Annemiek van der Velden
    • Yoga en compassiecoaching | Esther van Eersel
      • Compassiecoaching: leven en werken vanuit je hart | Esther van Eersel
      • Yogacoaching- en therapie | Esther van Eersel
      • Yogalessen, dru yoga: yoga van het hart | Esther van Eersel
      • Mogelijkheden bij Esther van Eersel
  • DOEN EN ERVAREN
    • BOEK EEN CONSULT
    • ONLINE AAN DE SLAG
    • Belicht-je-kracht meeting | Noord Holland
    • Belicht je Kracht meeting
  • THEMA’S
    • Alle Blogs
    • Bewuster
    • Habitat
    • Inspiratie
    • Liefde
    • Lijf en Leden
    • Persoonlijke Groei
    • Vrije Tijd
  • BOEKENTIPS
  • AGENDA

Recept: Paasmuffins met chocopasta

30 maart 2018 door Organisatie Reageer

Zin om iets te bakken? Wat dacht je van deze Paasmuffins met chocopasta. Lekker én niet moeilijk te maken.
Leuk om tijdens de paasdagen met je kinderen te doen. Daarna kun je de muffins nog extra opleuken voor op de paastafel.

Wat heb je nodig?

  • 300 gram zelfrijzend bakmeel
  • 35 gram cacaopoeder
  • 75 gram rietsuiker
  • 60 gram boter
  • 95 gram chocolade (puur of melk)
  • 125 ml chocopasta (puur of melk)
  • 1 ei
  • 180 ml melk
  • 125 ml zure room
  • Extra nodig: muffinvormpjes
    (dit recept is voor ongeveer 12 muffins)

Hoe maak je het?

  • Verwarm de oven voor op 200 ºC.
  • Hak de chocolade in stukjes.
  • Klop het ei luchtig.
  • Laat de boter in een pannetje smelten.
  • Zeef het bakmeel met de cacaopoeder in een kom en voeg de suiker, de gesmolten boter, de stukjes chocolade, de chocopasta, het geklopte ei, de melk en de room toe.
  • Meng het geheel goed door elkaar en schep het in de (indien nodig ingevette) muffinvormpjes.
  • Bak de muffins in het midden van de oven in 20 minuten bruin en gaar.
  • Haal de muffins uit de oven en laat ze even afkoelen op een rooster.

Veel plezier en eet smakelijk!

bron: www.natuurwinkel.nl

Stay tuned en volg ons ook hier:
RSS
Follow by Email
Twitter
Visit Us
Follow
Instagram
Facebook
Facebook

Dit delen:

  • Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om op LinkedIn te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om dit te e-mailen naar een vriend (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om op Pinterest te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)

In categorie: Alle Blogs, Lichtwerkplaats, Vrije Tijd Tags: muffins, pasen, vegetarisch, voeding

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2019 · Lifestyle Pro Theme op Genesis Framework · WordPress · Log in

loading Annuleren
Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres.
E-mail-controle mislukt, probeer het opnieuw
Helaas, je blog kan geen berichten per e-mail delen.