De Maya’s hadden veel inzichten en kennis. Zij ontwikkelden meerdere kalenders om de herhalingen en patronen in de wereld om hen heen in kaart te brengen.

Vooral de kalender die eindigde in 2012 is bekend geworden door alle media aandacht. Eén van de kalenders is de Tzolkin, ook wel de geboortekalender genoemd. Deze kalender beslaat 260 dagen en is opgebouwd uit een combinatie van 20 zegels en 13 tonen.  

 

Elke dag heeft een andere energie. De energie van de dag waarop je bent geboren heeft invloed op jou en vertelt wat over jou als persoon.  Daarom kan het interessant zijn om eens te kijken naar de energie van je geboortedag, zoals weergegeven in de Tzolkin door middel van kin, zegel en toon: je galaktische signatuur. 

Op www.mayawijsheid.nl kan je de gegevens opvragen, die bij jouw geboortedatum horen.  Op deze website is veel informatie en uitleg te vinden. Ook op mayatzolkin.com is meer te vinden over dit onderwerp. 

Ook nu heeft deze dag dus een bepaalde energie. Door je te verbinden met deze energie, maak je contact met het universum en met jouw eigen wijsheid.  Op mayawijsheid.nl/tzolkin/dagenergie vind je de energie van vandaag. Er is ook een app beschikbaar met de dagenergie. 

Laat jij de wijsheid van de Maya’s tot je komen?

Deel en inspireer anderen