Ben jij ook zo’n creatieveling? Hou je van inspiratie opdoen en iets creëren vanuit het niets?

Vaak ben je veel tijd kwijt met zoeken naar oneindige hoeveelheid aan informatie op het web om jezelf te prikkelen met ideeën. Die tijd kan je beter besteden namelijk op Be the Butterfly.

 

Wat is Be the Butterfly precies?

Eigenlijk is Be the Butterfly een soort grote online verzamelplek voor creatievelingen. Vooral in het algemeen tekenen, maar ook in het bijzonder schilderen. Je zou het kunnen vergelijken met een soort Netflix voor artistieke mensen. Een plek waar jij inspiratie op doet en waar je jouw creatieve talent kan ontplooien tot een hoger niveau. Of je nou net om de hoek komt kijken of dat je als gevorderde aan de slag wilt. Voor iedereen is het een plek om jezelf verder te ontwikkelen.

Je zou bijvoorbeeld kunnen kijken naar de aangeboden workshops of tekenlessen, maar ook tips en tricks zijn er te vinden. Daarnaast kun je meedoen aan challenges en nog veel meer. Maar je komt natuurlijk ook in een grote online community terecht met gelijkgestemden. Zo kun je niet alleen jezelf maar ook elkaar inspireren en motiveren om je doelen te bereiken. Daag jezelf uit op jouw eigen manier door het gewoon te doen, het gaat niet om een perfect resultaat maar het gaat erom dat jij het gemaakt hebt.

Zelfs als je denkt niet te kunnen tekenen kun je meedoen, het gaat namelijk niet om het resultaat maar om jouw eigen creatie. Je zult zien dat je het wel kan doordat je jezelf uitdaagt het te doen en dat je stapje voor stapje op jouw tempo ook steeds beter erin wordt.

Elke maand iets nieuws op dit creatieve platform

Eigenlijk hebben ze best veel te bieden, zo is er iedere maand een thema waarvan de content beschikbaar komt. Deze content bestaat uit minimaal twee workshops, een materialenlijst en uitleg, een challenge en artikelen vol inspiratie. Alles heeft betrekking op het thema, maar tussendoor worden er met regelmaat ook algemene dingen toegevoegd. Daar ontvang je dan ook wekelijks een e-mail van.

Kun je zomaar aan de slag?

Naast een computer, heb je ook een e-mailadres en een goede internetverbinding nodig. Tevens is het ook handig als je een Facebook-account hebt. Onderstaand een korte versie van wat je nodig hebt aan basismaterialen.

  • Schetsboek A5 formaat
  • Aquarelpapier A4 formaat
  • Mixed media papier A4 formaat en zwart papier A4 of A5 formaat.
  • HB potlood , kneedgum en liniaal
  • Aquarel verf en kwasten
  • Fineliners
  • witte gelpen
  • Washi tape

 

Maak je zelf al veel dingen of ben je lid van het platform? Laat het ons weten en deel je eventuele creaties!

Bron: www.bethebutterfly.nl

 

Deel en inspireer anderen