Zou het niet fantastisch voelen om volledig en krachtig jezelf te zijn? ‘Ongetemd leven’ is eerlijk, kwetsbaar en compassievol en Glennon Doyle inspireert als nooit tevoren. Daarnaast is dit een heerlijk meeslepend verhaal over liefde, vertrouwen en overwinning.

Glennon Doyle pleit er in Ongetemd leven voor dat we die verwachtingen nu loslaten en ontdekken wie we echt willen zijn. Door haar eigen verhaal met de lezer te delen inspireert ze ons allemaal met de kracht om gehoor te geven aan de innerlijke stem die wij te lang hebben genegeerd. Alleen door echt jezelf te zijn, kun je werkelijk gelukkig zijn en je mooiste leven leiden. Ontdek wie jij was, voordat de wereld jou vertelde wie je moest zijn. Zou het niet fantastisch voelen om volledig en krachtig jezelf te zijn? Zou je leven dan niet veel lichter zijn?

Ongetemd leven is eerlijk, kwetsbaar en compassievol en Glennon Doyle inspireert als nooit tevoren. Daarnaast is dit een heerlijk meeslepend verhaal over liefde, vertrouwen en overwinning.

Niet zonder reden deze boekentip voor jou dus. Ongetemd leven, vind het lef om helemaal jezelf te zijn. Zo wordt jouw leven misschien wel lichter leven?

Bestseller schrijfster Elizabeth Gilbert van onder De Kracht van Kwetsbaarheid is duidelijk over dit boek:”Ongetemd leven zal vrouwen bevrijden – emotioneel, spiritueel en fysiek. Het is fenomenaal.’

Laat ons weten wat jij van dit boek vond!

ongetemd-leven-glennon-doyle-boekentip-lichtwerkplaats