Onze auteurs

Ben je blogger, vlogger, auteur, heb je een praktijk of bedrijf en schrijf je graag?

Carina Lucassen

Carina Lucassen

Auteur

Door jou te laten zien dat er een eenheid is waar wij een onderdeel van zijn, kun je vertrouwen hebben. Bij jouw wezen hoort informatie, die is met jou meegekomen dit leven in. En het het universum reageert daarop. 

Iedereen heeft een opdracht in dit leven, een blauwdruk. Het geheim zit in het leven volgens je blauwdruk. Ik deel mijn manier van werken en zienswijze met je o.a. door te schrijven.

Mirjam Tannemaat

Mirjam Tannemaat

Auteur

Ik mag graag de pen pakken om een mooi blog te schrijven. Door mijn liefde voor de natuur schrijf ik graag over een persoonlijke natuurlijke manier van lichter, bewuster en groener leven.

Vooral vind ik het leuk ideeën aan te dragen, te informeren, mogelijkheden te laten zien en tips te geven. En inderdaad, voor iedereen is het anders, dus pik er vooral uit wat je past!

Tiara Dijkhof

Tiara Dijkhof

Auteur

Mensen inspireren het beste uit zichzelf, dat is wat ik het liefste doe. In iedereen zit een kracht, een balans, wie je bent en wat je ook doet. Hoe groot of klein dat ook moge zijn. Iedereen doet het op zijn of haar eigen unieke manier.

En wat is er dan mooier om de beste versie van jezelf te zijn? Lichter leven en werken, dat is de rode draad in de onderwerpen waarover je hier kunt lezen.

Christel Kleiterp

Christel Kleiterp

Auteur

Als kind kon ik niet wachten tot ik ging leren lezen en schrijven. Ik heb er verder weinig mee gedaan, maar nu merk ik weer hoe fijn het is om te schrijven. Daarom vind ik het leuk om een bijdrage te leveren aan de Lichtwerkplaats.

Op zoek naar lichter leven en werken heb ik Numerologie en Access Consciousness ontdekt. Daar word ik enthousiast van en het heeft mij veel gebracht. Vooral over deze onderwerpen zal ik dan ook schrijven. Wellicht inspireert het jou ook?

JIJ HIER?

JIJ HIER?

Auteur

Ben je blogger, vlogger, auteur, heb je een praktijk of bedrijf en schrijf je graag? Past jouw visie bij de Lichtwerkplaats?
Dan nodigen we je van harte uit om je te verbinden aan de Lichtwerkplaats met ons gezamenlijke doel: lichter leven en werken. Mail ons, verbind je en doe mee!