Ben jij een inspirerende auteur?

Wil jij auteur worden voor de Lichtwerkplaats?

Heb je een vraag, ben je benieuwd en wil je meer weten?

Mail ons en we nemen contact met je op.

De Lichtwerkplaats is een plek voor lichter leven en werken. Waar het gaat om heel de mens: 360graden mens zijn. We zijn een onafhankelijk informatief platform met inspiratie voor lichter leven en werken. Duurzaamheid en bewust leven zijn daarin de rode draad.

Voor ons inspirerende platform Lichtwerkplaats, gevuld met informatie voor lichter leven en werken, zijn we op zoek naar auteurs voor de rubrieken:

Ben jij een (vakinhoudelijke) inspirator en wil je jouw kennis en ervaring delen met een groter publiek? 

Kan jij goed schrijven en je weet je mensen te raken? Schrijf je bij voorkeur ontwikkelingsgericht? Wie weet zijn we dan op zoek naar jou. Je schrijft minimaal 1 x per 6 weken een artikel voor de website www.lichtwerkplaats.nl.

We vragen je bij je sollicitatie een proefartikel te schrijven voor onze website (max 1200 woorden) zodat we een indruk krijgen van jouw mogelijkheden, inspiratie en talent. Laat ons daarbij weten voor welke rubriek(en) je graag wilt schrijven. 

Het gaat om een onbetaald auteursschap. In ruil voor je werkzaamheden bieden we je een platform voor je inspiratie, kennis en kunde, waar je uiteraard onder elk van jouw artikelen verwijst naar jouw zaak en meer mensen kunt raken.

Doe je mee?

Stuur een e-mail naar tiara@360gradenmens.nl